Loader
 

ΠΡΟΦΙΛ SITEnDESIGN-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

About Me - Προφίλ -SITEnDESIGN

Κατασκευή και Προώθηση Ιστοσελίδας Τουριστικών Επιχειρήσεων

Γιατί να επιλέξετε το SITEnDESIGN για την Κατασκευή Ιστοσελίδας της επιχείρησης σας.

Η εως τώρα επαγγελματική μου πορεία στον τομέα των Ξενοδοχείων και Τουρισμού ανά τον κόσμο μου πρόσφερε ένα μεγάλο προτέρημα στο να γνωρίζω τις προσδοκίες των εν δυνάμει πελατών σας από μια ιστοσελίδα.

Ἐχοντας ζήσει και δουλέψει σε 3 ηπείρους και πάντα στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα, είμαι σε θέση να ανακαλύπτω τα υπέρ της τουριστικής σας επιχείρησης και να τα μετατρέπω σε μια ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική προβολή ως προς το όφελος της.

Οι ανάλογες σπουδές μου, (BSc Honors in Hotel & Catering Management, Oxford Brookes University), με έχουν εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επαγγελματική και στοχευμένη παρουσίαση της τουριστικής σας επιχείρησης. Σ’ ‘εναν χώρο τόσο ανταγωνιστικό, σαν αυτόν του Τουρισμού, μια σελίδα γενικευμένη και μέτρια ως προς το περιεχόμενο της σίγουρα δεν αρκεί για να βγείτε μπροστά απ’ τον ανταγωνισμό.

Η βάση μου είναι η Σκόπελος. ‘Ενα νησί που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τουριστών με διαφορετικές ανάγκες κι από διαφορετικές κουλτούρες. Η ανάλογη εμπειρία που έχω, πηγάζει και από αντίστοιχη οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα Τουριστικών Καταλυμάτων.

Το καλαίσθητο και λειτουργικό Web Design είναι  όντως ένας  από τους θεμελιώδεις λίθους μιας ιστοσελίδας. Μαζί δεν θα φτιάξουμε όμως απλώς μία σελίδα. Ο συμβουλευτικός χαρακτήρας του SITEnDESIGN θα είναι και το θεμέλιο της συνεργασίας μας για την τουριστική σας επιχείρηση. Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση της σελίδα σας. Η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική από ποτέ για την μετέπειτα πορεία σας στο διαδίκτυο.

Το 'Οραμα του SITEnDESIGN

Στις μέρες μας έχει φυσικά αυξηθεί η παρουσία ιστοσελίδων για τουριστικές επιχειρήσεις. ‘Οχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να βελτιώνεται η συνολική εικόνα του τουριστικού μας προϊόντος.

Στόχος μου δεν είναι μόνο να φτιάξουμε μια απλή σελίδα που να αντιπροσωπεύει το Τουριστικό σας κατάλυμα ή τουριστική επιχείρηση, (αυτό είναι μόνο το 1ο βήμα). Το όραμα του SITEnDESIGN είναι η σελίδα σας να μεταμορφωθεί και σταδιακά να εξελιχθεί σ’ ένα πολυεργαλείο.

Ένα μέσο με το οποίο ο εν δυνάμει πελάτης σας να μπορεί να σας ανακαλύψει και να βρει όλες τις απαραίτητες για κείνον πληροφορίες που αναζητά για την επιχείρηση σας. Πληροφορίες που θα οδηγήσουν είτε σε μία απευθείας κράτηση, (χωρίς πληρωμές σε τρίτους), ή πώληση όποιων προϊόντων αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση σας.

Το SITEnDESIGN οραματίζεται μια συνεργασία που συνεχώς θα εξελίσσεται ώστε να επιτευχθούν οι άμεσοι και μακροχρόνιοι στόχοι της Τουριστικής σας επιχείρησης. Στόχοι που θα συμβάλλουν σε μια άριστη εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Κατασκευή και Προώθηση Ιστοσελίδων Τουρισμού - Πως άρχισε το ταξίδι

Το ταξίδι μου με την κατασκευή ιστοσελίδων άρχισε αρκετά χρόνια πριν στο τελευταίο έτος του πτυχίου μου στην Αγγλία. Μέρος μιας εργασίας τότε ήταν η κατασκευή μιας απλής σελίδας και η προώθηση της στην πόλη της Οξφόρδης.

Παρόλο που το διαδίκτυο τότε ήταν πολύ μικρότερο απ᾽ότι στις μέρες μας, οι καθηγητές μας δεν σταμάτησαν ποτέ να τονίζουν την αναγκαιότητα κατασκευής ιστοσελίδων για τα ξενοδοχεία, (και γενικά για επιχειρήσεις). Μας τόνιζαν διαρκώς ότι θα γινόταν το πλέον αποτελεσματικό μέσο προβολής του μέλλοντος.

Τα ψηφιακά εργαλεία που υπήρχαν τότε ήταν σχεδόν ανύπαρκτα σε σχέση μ’ αυτά που υπάρχουν σήμερα. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα όμως, καταφέραμε να σχεδιάσουμε μια απλή σελίδα για έναν ήδη υπάρχων ξενώνα ᾽Bed & Breakfast’, (με λογότυπο, φωτογραφίες, απαραίτητα κείμενα, απλή φόρμα επικοινωνίας). Η εργασία κράτησε όσο και το συγκεκριμένο μάθημα Marketing, (4 μήνες), όπου τον τελευταίο μήνα ασχοληθήκαμε με τις τότε τεχνικές προώθησης.

Κάπως έτσι, από τα φοιτητικά χρόνια, άρχισε το μεγάλο ενδιαφέρον γι’αυτό το πολυσύνθετο και συνάμα συναρπαστικό κομμάτι για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Η κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Τουρισμού, όπως και το δικό μου ταξίδι, δεν σταματά να εξελίσσεται ποτέ.

Ας συζητήσουμε για το μέλλον της επιχείρησης σας