Loader
 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-KALITHEA HOLIDAY STUDIOS

Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία - Kalithea Studios - SITEnDESIGN

Kalithea Holiday Studios

Σχετικά με το project

Το συγκεκριμένο κατάλυμα αποτελείται από 6 καινούργια στουντιο που βρίσκονται πάνω από την παραλία του Σταφύλου. Η ονομασία ‘Καληθέα’ υποστηρίζεται απόλυτα από αυτό το κατάλυμα. Την πανοραμική θέα του κόλπου Σταφύλου μπορούν να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες του χαλαρώνοντας στα ευρύχωρα μπροστινά μπαλκόνια.

Είναι από τα λίγα καταλύματα του είδους που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την Ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο Στάφυλος το οποίο ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες.

Η καλοκαιρινή εικόνα και τα χρώματα αυτής της σελίδας μεταφέρουν άμεσα τον επισκέπτη στον απόλυτο αυτό καλοκαιρινό προορισμό.

Οι 2 γλώσσες, (Αγγλικά-Ελληνικά), στις οποίες έχει μεταφραστεί αυτή η ιστοσελίδα στοχεύει άνετα τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Αγγλόφωνο κοινό.

Ο τελικός στόχος δημιουργίας μιας εύχρηστης και λειτουργικής σελίδας έχει επιτευχθεί.  ‘Ετσι αναδεικνύονται οι υπηρεσίες του καταλύματος και οι πελάτες μπορούν άνετα να στέλνουν αίτημα κράτησης από οποιαδήποτε συσκευή.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

WEB DESIGN
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΕΙΜΕΝΑ
SEO-ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Category
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ