Loader
 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-PIGI COTTAGE

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων - Εξοχικό Πηγή / istoselides-ksenodoxeion-pigi-cottage

Pigi Cottage – Skopelos

Σχετικά με το project

Το Εξοχικό Πηγή βρίσκεται μόλις 4.5 χλμ από την χώρα Σκοπέλου, στην παραλία Σταφύλου. ‘Εχει πρόσφατα ανακαινιστεί, έχοντας κατά νού όλες τις μοντέρνες ανέσεις, σε συνδυασμό με το παραδοσιακό στοιχείο της Σκοπέλου.

Μέλος του Skopelos Hospitality, βρίσκεται στο ίδιο κτήμα με τα ‘Kalithea Holiday Studios’ και το ‘Stafilos Restaurant’. Η τοποθεσία του, στην κορυφή του κτήματος, χαρίζει απλώχερα την πανοραμική θέα του κόλπου Σταφύλου στον επισκέπτη.

Σχεδιάστηκε μία ολοκαίνουργια σελίδα, (σε συνέχεια της παλιάς), σε 2 γλώσσες, (Αγγλικά και Ελληνικά), με ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία μετάφρασης.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στις φόρμες ελέγχου διαθεσιμότητας, όπου ο επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, (‘Αφιξη, Αναχώρηση, Αρ. ατόμων), από οποιαδήποτε σελίδα βρίσκεται. Αυτομάτος τα στοιχεία αυτά μεταφέρονται στην κυρίως Φόρμα Ελέγχου διαθεσιμότητας, χωρίς ο επισκέπτης να πρέπει να τα συμπληρώσει 2η φορά. Απαραίτητο στοιχείο καλύτερης Εμπειρίας Χρήστη.

‘Ολα τα στοιχεία της σελίδας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα του κανόνα ‘Mobile First’. Απαραίτητο κομμάτι μιας εύχρηστης και λειτουργικής σελίδας στις μέρες μας.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

WEB DESIGN
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΕΙΜΕΝΑ
SEO-ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Category
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ